Spa centar

 

Cene smeštaja za 31.12.2013. su:

Superior soba .................................................... 5.000,oo dinara po osobi

De Lux Soba sa kaminom ..................................8.000,oo dinara po osobi

De Lux Soba Aqua ............................................8.000,oo dinara po osobi

 

Cena uključuje:

-          Usluge na bazi noćenja sa doručkom

-          Pristup i neograničeno korišćenje wellness sadržaja ( slana soba, parno kupatilo, tuševi sa banjskom vodom, sauna, tropske kiše, fitnes centar kao i neograničeno korišćenje bazena sa termomineralnim vodama. Radno vreme za goste Garni hotela je svakog dana od 08: 00h – 21:00 h. Gost je u obavezi da nosi specijalnu narukvicu u toku čitavog boravka u garni hotelu.

Cena ne uključuje:

-          Boravišnu taksu 70,oo din. ( dnevno po osobi), osiguranje 10 dinara ( dnevno po osobi) i jednu prijavu/ odjavu u iznosu od 10,oo. Po odluci SO Sokobanja, BTO plaćaju svi stariji od 15 godina, a deca od 7 -15 godina plaćaju 50% cene BTO. Osobe sa invaliditetom, strani državljani koji su po međunarodnim konvencijama oslobođeni plaćanja takse, kao i lica koja neprekidno borave u objektu za smeštaj duže od 30 dana, oslobođeni su plaćanja boravišne takse.

-          Korišćenje bade – mantila 500,oo

-          Ostale individualne troškove

Napomena:

Soba se rezerviše samo putem uplate 50 % avansno, nikako drugačije se ne može rezervisati. U sobi ne može boraviti jedna osoba ( možem pod uslovom da plati za dve), a u sobi sa kaminom i Aqua sobi ukoliko ima tri ili četiri osobe, treća i četvrta plaćaće 70 % od pune cene.

Pretraga

SOKO TERME

Smeštaj u Soko termama

Prognoza vremena

Ko je online?

Ukupno na vezi:

1

Na vezi u poslednja 24h:

142